Bild på glada människor runt ett bord.

Välkommen till oss!

Ett familjeföretag med lång erfarenhet

IT Support har varit verksamma inom IT-branschen sen 1986. Med en stor kunskapsbank och massor av erfarenheter utför vi varje uppdrag med stolthet och noggrannhet. Vi har sett hur branschledare gör för att bli bäst och vi har sett hur bransch efter bransch digitaliseras för att hänga med.

Vårt främsta verktyg för att hjälpa våra kunder digitalisera är affärssystemet Pyramid. Vi har varit återförsäljare av systemet i många år och vet hur man maximerar nyttan för varje bransch.

Pyramid är affärsystemet som växer med din verksamhet och är komplett med alla funktioner en modern verksamhet kan tänkas behöva.
Dessutom arrangerar vi utbildningar i Pyramid Business Studio för såväl nybörjare som proffs.

Bild på glada människor runt ett bord.

Våra konsulter

För att ett affärssystem ska fungera bra krävs det en skicklig programutvecklare bakom, men för att ett affärssystem ska fungera bäst krävs konsulter med gedigen verksamhetsförståelse.

Så gott som alla våra konsulter har börjat sin karriär inom en annan bransch. Det kan vara allt från lagerchefer till produktionsansvariga, gemensamt för dom alla är att dom har åratal av verklig kompetens från arbete i olika verksamheter. Kombinera detta med en gedigen konsultutbildning inom Pyramid så ger det dig möjligheten att ha en konsult som förstår er verksamhet och se vilka möjligheter som finns hos just er.

Kontakta oss

Vi visar gärna mer!